Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:30 - 21:00
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.11.2020
Tip na dárek - Luxusní degustační sada
Stále ještě nevíte, co pořídit blízkým pod stromeček? A co tak naší novou Luxusní degustační sadu? V této krabičce naleznete čtyři různé kávy, které... číst celé
19.11.2020
Napříč Amerikou, Afrikou a Asií ...
... aneb trojice nových kávových balíčků, které vás provedou jednotlivými kontinety.V každém z nich naleznete 4x150g čerstvě pražené zrnkové kávy.Více... číst celé
11.11.2020
Káva měsíce listopadu -Brazil Maragogype Fazenda Cruiser
Farma Cruzeiro patří rodině pana Carlose Alberta Paulina da Costy již více než 100 let. Majitel farmy, pan Carlos, se pěstování kávy věnuje od roku 19... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Nejčastěji hledáte: Cibetkovou kávu. Koupit cibetku.

JAK PRAŽÍME KÁVU


KÁVOVÉ PŘEDPLATNÉ
       

SLEVA ZA VĚRNOST

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

Prodej a servis kávovarů NIVONA

Do Indie za kávou - díl 4.

U nás v pražírně

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


     

    (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  2. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

INSPIRUJTE SE NA VÁNOCE
11.11.2020
INSPIRUJTE SE NA VÁNOCE
Vánoces e nezadržitelně blíží a nastal čas vážně se zamyslet čím obdarovat své nejbližší. Máte ve svém okolí fanouška či znalce kávy? Jistě, že m... číst celé
Náš příběh na webu www.region-kromerizsko.cz
02.11.2020
Náš příběh na webu www.region-kromerizsko.cz
Nenápadný obchůdek v centru města, ze kterého se line vůně kávy. To je rodinná Pražírna Kroměříž. Jak už to u těchto malých obchůdků bývá, má za sebou... číst celé
Výběrová káva z celého světa
07.07.2020
Výběrová káva z celého světa
Co přesně znamená pojem výběrová káva? Co si pod ním představit? Do dnešního dne nebylo žádnou mezinárodní autoritou stanovena přesná definice pojm... číst celé
Jak připravit absolutně hroznou kávu? Odhalte nejčastější chyby při přípravě kávy!
10.06.2020
Jak připravit absolutně hroznou kávu? Odhalte nejčastější chyby při přípravě kávy!
Znáte ten pocit, když se těšíte na lahodný šálek kávy a při prvním usrknutí se vám zkroutí obličej? Něco je špatně a jako káva to nechutná. Kde nastal... číst celé

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

INFORMACE PRO KÁVOMILY

Doprava a platba

Otevírací doba poboček

Obchodní podmínky

Rychlé info? Pomoc? Volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

KONTAKT
Váš pražič - Josef Hora
Váš pražič - Josef Hora
7:30 - 21:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.