Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:30 - 21:00
0 ks
za 0,00 Kč
V košíku zatím nic není. Pojďme ho naplnit ☕️
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.09.2020
Kroměřížský týden kávy
První říjen je v celém světě uznáván jako Mezinárodní den kávy. I u nás v Kroměříži máme kávu rádi a proto budeme slavit rovnou celý týden. Oproti pře... číst celé
22.09.2020
Nová posila našeho týmu - Nuova Simonelli Musica
JSME TU PRO VÁS   V naší pražírně máme nový důvod k radosti. Od tohoto týdne Vám můžeme připravit kávu na zbrusu novém kávovaru z dílny italského vý... číst celé
22.09.2020
Nová posila našeho týmu - Nuova Simonelli Musica
JSME TU PRO VÁS   V naší pražírně máme nový důvod k radosti. Od tohoto týdne Vám můžeme připravit kávu na zbrusu novém kávovaru z dílny italského vý... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jak pražíme
Kávové předplatné - ... z pražírny rovnou k vám ...
       

Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za 2 kg kávy automatické espresso za 1,- měsíčně

Káva na cestách

Kávovary NIVONA
Prodej, servis, poradenství

Jsme autorizované prodejní a servisní středisko pro kávovary NIVONA  

Důvody, proč zvolit kávu z naší pražírny

Pražíme každý den a tak je naše káva vždy čerstvá
Na přání vám kávu pomeleme na profesionálním mlýnku
Kávu pražíme přímo na prodejně v Šafaříkově ulici
Balíme ji do sáčku s jednocestným ventilem
Při objednávce nad 1000,- poštovné zdarma
Vysoká kvalita kávy za rozumnou cenu
100% záruka původu kávy
Vlastní espresso směsi
Prodej od 50-ti gramů
Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

Prodej a servis kávovarů NIVONA

Do Indie za kávou - díl 4.

U nás v pražírně
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Josef Hora
    Spojovací 394/1
    767 01, Kroměříž - Vážany

    IČ: 68769377
    DIČ: CZ7908065572

    tel.: +420 603 365 958
    e-mail: obchod@kava-kromeriz.cz


    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výběrová káva z celého světa
07.07.2020
Výběrová káva z celého světa
Co přesně znamená pojem výběrová káva? Co si pod ním představit? Do dnešního dne nebylo žádnou mezinárodní autoritou stanovena přesná definice pojm... číst celé
Jak připravit absolutně hroznou kávu? Odhalte nejčastější chyby při přípravě kávy!
10.06.2020
Jak připravit absolutně hroznou kávu? Odhalte nejčastější chyby při přípravě kávy!
Znáte ten pocit, když se těšíte na lahodný šálek kávy a při prvním usrknutí se vám zkroutí obličej? Něco je špatně a jako káva to nechutná. Kde nastal... číst celé
LEDOVÉ MOCHA
01.06.2020
LEDOVÉ MOCHA
LEDOVÉ MOCHA Lungo z výběrové kávy, led, dobře vychlazené mléko a čokoládový topping to je naše Ledové mocha nabízíme v klasické i bezlaktózové var... číst celé
Infonoviny 5/2020
26.05.2020
Infonoviny 5/2020
S  úsměvem jde všechno líp Vážení kávomilové, Když jsem psal předcházející příspěvek o kávové sedlině, tak jsem asi jako nikdo netušil čím vším ... číst celé

Rychlé info? Pomoc? Volej 603 365 958

Pražíme denně, tedy v pondělí - pátek

Aktuálně: 42 káv - 37 arabik, 3 směsi, 2 robusty

Kontakt
Logo
Pražírna kávy Kroměříž
Josef
Josef
7:30 - 21:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.